A gyermekkarácsony december 21-én, szombaton délután lesz a Nagy Gáspár Művelődési Központban, gyülekező fél 2-kor. Fellépő vendégünk Levente Péter. A felajánlott süteményeket 1 órára legyenek szívesek elhozni! Köszönjük. Erre az alkalomra minden jószívű adományt köszönettel elfogadunk, a hátul elhelyezett dobozban.

A hátul kihelyezett kosárba a rászorulók javára tartós élelmiszert gyűjtünk. Kérjük a kedves híveket, hogy aki teheti, adományával támogassa kezdeményezésünket. Köszönünk minden felajánlást.

Az idős és beteg hívők, akik szeretnék elvégezni a karácsonyi szentgyónásukat és szentáldozásukat, otthonukban, 17-én, kedden tehetik meg. Jelentkezni az irodában vagy a sekrestyében lehet.

December 21-én és 22-én 19 órakor karácsonyi koncert lesz templomunkban, részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a jövő évi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés jegyében az elsőpéntekek megtartására buzdít. 2020 januárjától 9 elsőpéntek van a szeptemberi kongresszusig. Arra hívja a katolikus híveket, hogy végezzék el együtt a nagykilencedet, ezzel is felemelve szívünket és nemzetünket az Úrhoz. A nagykilenceddel kapcsolatos ígéretek a faliújságon olvashatók.