December 10-11-én tartjuk adventi lelkigyakorlatunkat, melyet Hurgoi Sándor SVD atya vezet. Gyónni a szentmisék előtt fél órával és szentmisék alatt lehet. Kérjük a kedves híveket, hogy ezen alkalomból végezzék el karácsonyi szentgyónásukat, mert a karácsonyi ünnepek alatt nem biztos, hogy lesz rá lehetőségük.

A celldömölki Tücsök Bábcsoport december 11-én délután 4 órakor előadást tart itt a templomban Krisztus Katonája címmel. Mindenkit szeretettel várnak.

A jövő évi szentmise szándékokat december 12. hétfőtől lehet íratni a hivatalban.

December 16-án pénteken végezhetik az idős és beteg hívők a házaknál a karácsonyi szentgyónásukat és szentáldozásukat. Kérjük a hozzátartozókat hogy december 11-éig jelezzék a sekrestyében vagy a hivatalban, ha valaki szeretné elvégezni szentgyónását, szentáldozását otthonában.

December 17-én délután 2 órakor gyermek közös karácsonyt tartunk a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Kérjük a gyermekeket, hogy a hétvégén jelezzék a sekrestyében, ha szeretnének jönni a karácsonyváróra. Minden gyermek jelentkezésére számítunk.

December 17-én szombaton este 7 órakor tartja Karácsony Koncertjét a Vasvári Városi Kórus itt a templomban. Mindenkit szeretettel várnak. 

December 19-én hétfőn délután 17 órakor itt a templomban adventi koncertet ad a Szentegyházi Gyermekfilharmónia. A gyermekkórus körülbelül 140 főből áll. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk a koncertre.