Az egyházmegyei beosztás szerint november 22-én kedden lesz templomunk szentségimádási napja. A szentségkitétel reggel a 10 órakor kezdődő szentmise végén történik. Ezt követően egész napos csendes szentségimádás lesz az Oltáriszentség előtt. Este 5 órakor szentóra kezdődik majd 6 órakor szentmisével zárul a szentségimádási napunk.

Jövő szombat este gitáros gyermek szentmisét tartunk, melyre szeretettel várjuk a kedves gyermekeket és szüleiket.

Adventben ismét elindul a „Szállást keres a Szent Család”. Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen befogadják, majd tovább viszik a Szent Családot. Feliratkozni a sekrestyében vagy a hivatalban lehet. Megbeszélés és beosztás november 26-án szombaton az esti szentmise után lesz a közösségi házban.

Jövő vasárnap a fél 10 órakor kezdődő szentmise után az Etalon Kiadó Karácsonyi Könyv és film vásárt tart a hivatal folyosóján.

December 17-én délután 2 órakor gyermek közös karácsonyt tartunk a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Kérjük a gyermekeket, hogy december 4-éig jelezzék a sekrestyében, ha szeretnének jönni a karácsonyváróra. Minden gyermek jelentkezésére számítunk.