Szent Kereszt felmagasztalása plébánia Vasvár

Vasvár, Bartók Béla u. 3.

 

Plébánia: 94/370-142

Plébános: Tengan Sebastian SVD – 30/221-6525

Káplán: Fernandes Loyd SVD – 30/995-5057

 

 

Plébániánk 2017. évi adventi rekollekcióját december 16-án, szombaton tartjuk Vasváron. Az elmélkedés délután 16.30-kor kezdődik a templomban, és a 18 órakor kezdődő szentmisével zárul adventi lelkinapunk.  Gyónási lehetőség 16.30-tól lesz. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket erre a lelki feltöltődésre.

December 1-je elsőpéntek, a szentségkitétel reggel 8 órakor történik, majd templomunkban egész napos, csendes szentségimádás lesz. Délután 5 órakor közös szentségimádás, majd az este 6 órakor kezdődő szentmise végén titokcserét tartunk.

Idén 4. alkalommal rendezzük meg a gyermekek közös karácsonyát, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a kedves gyermekeket. A program december 16-án, szombaton délután lesz a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Kérjük a gyermekeket, hogy aki szeretne részt venni a programon, iratkozzon fel a sekrestyében legkésőbb december 3.-ig!

Idén Adventben Vasváron is szállást keres a Szent Család! Várjuk olyan családok vagy egyedülállók jelentkezését, akik részt vennének ebben a népszokásban. Az otthonukba érkező Szent Család szobrot kell fogadni, majd egy másik nap tovább vinni a következő helyre. Jelentkezni lehet a plébánián, vagy a sekrestyében. Megbeszélés és beosztás november 26-án, vasárnap, az esti szentmise után lesz a plébánia közösségi termében.

Köszönjük a kedves hívek adományait, melyet a Karitász javára gyűjtöttünk az elmúlt vasárnap. Vasváron 90.870,- Ft gyűlt össze, a plébániánk összesen 143 290 Ft-tal támogatja a Karitászt. Az összegyűlt összeget a Székesegyházi Főplébániára utaljuk.

A gyermekek karácsonyára minden jószívű adományt köszönettel elfogadunk, a rácsnál lévő perselyben.

Keresés az oldalon

Ajánló

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Facebook

Linkajánló

Magyar Katolikus Egyház

Isteni Ige Társasága

Szent Imre Missziósház és Verbita Központ

 

Magyar Kurír

Nagy Gáspár Kulturális Központ

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés