Szent Kereszt felmagasztalása plébánia Vasvár

Vasvár, Bartók Béla u. 3.

 

Plébánia: 94/370-142

Plébános: Tengan Sebastian SVD – 30/221-6525

Káplán: Fernandes Loyd SVD – 30/995-5057

 

 

Plébániánk 2017. évi adventi rekollekcióját december 16-án, szombaton tartjuk Vasváron. Az elmélkedés 16.30-kor kezdődik a templomban, és a 18 órakor kezdődő szentmisével zárul adventi lelkinapunk.  Gyónási lehetőség 16.30-tól lesz. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket erre a lelki feltöltődésre.

A mai persely-adományokat a Karitász javára gyűjtöttük! Isten fizessen meg minden jószívű adományt!

A szentmisét követően 6 órától előadások lesznek a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Előadók: Dr. Soós Viktor Attila, történész szakértő és Brenner József atya, Brenner János testvére. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket.

Az egyházmegyei beosztás szerint november 22-én szerdán lesz templomunk szentségimádási napja. A szentségkitétel reggel 8 órakor történik, majd egész nap csendes szentségimádás lesz templomunkban. Délután 5 órakor szentórát tartunk, és a 6 órakor kezdődő szentmisével zárul szentségimádási napunk.

A Szent Kereszt Ifjúsági Csoport szeretettel vár tagjai közé minden kedves fiatal lányt és fiút. A következő találkozót 2017. november 25-én szombaton délután fél 3-kor tartják a plébánia közösségi termében.

25 éves a Vasvár Városi Kórus, ezért 2017. november 25-én este 7 órakor Jubileumi Koncertet tartanak itt a templomban, majd 8 órától a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Szeretettel hívnak és várnak minden kedves érdeklődőt.

Idén 4. alkalommal rendezzük meg a gyermekek közös karácsonyát, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a kedves gyermekeket. A program december 16-án szombaton délután lesz a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Kérjük a gyermekeket, hogy aki részt szeretne venni a programon, iratkozzon fel a sekrestyében.

Idén Adventben Vasváron is szállást keres a Szent Család! Várjuk olyan családok, vagy egyedülállók jelentkezését, akik részt vennének ebben a népszokásban. Az otthonukba érkező Szent Család szobrot kell fogadni, majd egy másik nap tovább vinni a következő helyre. Jelentkezni lehet a plébánián, vagy a sekrestyében. Megbeszélés és beosztás november 26-án, vasárnap, az esti szentmise után lesz a plébánia közösségi termében.

Keresés az oldalon

Ajánló

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Facebook

Linkajánló

Magyar Katolikus Egyház

Isteni Ige Társasága

Szent Imre Missziósház és Verbita Központ

 

Magyar Kurír

Nagy Gáspár Kulturális Központ

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés