Szent Kereszt felmagasztalása plébánia Vasvár

Vasvár, Bartók Béla u. 3.

 

Plébánia: 94/370-142

Plébános: Tengan Sebastian SVD – 30/221-6525

Káplán: Fernandes Loyd SVD – 30/995-5057

 

 

Fatimai engesztelésünket 2017. november 12-én, vasárnap tartjuk. Este 17 órától rózsafüzért imádkozunk, fél 6-tól szentségimádás majd a 6 órakor kezdődő szentmisét követően ájtatosságot tartunk.

Az idei Szent Márton ünnepet november 11-én, délelőtt 10 órakor tartják a szombathelyi székesegyházban, melynek főcelebránsa Dr. Székely János megyéspüspök lesz. Előtte november 10-én, pénteken délután 17 órakor kezdődik a Szent Márton vesperás, majd lampionos felvonulást lesz a Szent Márton Emlékparkhoz. Jelentkezők esetén autóbuszt indítunk. Kérjük a kedves híveket, hogy akár egyénileg akár autóbusszal mennek, jelezzék plébániánkon, mert a szentmisére ülőhelyet tudnak biztosítani.

2017. november 18-án, szombaton Brenner János vértanú emlékére és tiszteletére a vasvári plébánia zarándoklatot szervez Rábakethelyre, Brenner János vértanú egykori szolgálati helyére. Ezt követően a program Vasváron folytatódik, 17 órakor szentmise, este 18 órától előadások lesznek a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Előadók: Dr. Soós Viktor Attila, történész szakértő és Brenner József atya, Brenner János testvére. Az egész napi program a hirdetőtáblán olvasható. A busz költsége 2 500 Ft, mely tartalmaz egy ebédet is. Jelentkezni a hivatalban lehet legkésőbb november 10-ig.

Idén 4. alkalommal rendezzük a gyermek közös karácsonyt, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a kedves gyermekeket. A program december 16-án, szombaton délután lesz a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Kérjük a gyermekeket, hogy aki részt szeretne venni a programon, iratkozzon fel a sekrestyében.

2018. április 4–9-ig zarándoklatot szervezünk Rómába. A zarándoklat útvonala Róma, Cascia, Assisi, Padova. Részvételi díj: 370 Euro. Jelentkezni a hivatalban lehet. Részletes információ a hirdetőtáblán illetve a plébániahivatalban kapható.

Keresés az oldalon

Ajánló

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Facebook

Linkajánló

Magyar Katolikus Egyház

Isteni Ige Társasága

Szent Imre Missziósház és Verbita Központ

 

Magyar Kurír

Nagy Gáspár Kulturális Központ

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés